مشاوره حقوقی رایگان - بدهی لیزینگ ایران خودرو

باسلام خدمت شما. بنده سال 83ماشین سمندی از لیزینگ خریدم. با اقساط 250هزار تومن. متاسفانه بعد از چندماه دزد به مغازه من زد و تمام سرمایمو برد. برای همین دیگه نتونستم قسط بدم. تا الان که 15سال گذشته هیچ مشکلی یا نامه ای بابت بدهی برام نیومده. چطور میتونم از این استرس 15ساله نجات پیدا کنم. میترسم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از خود ایران خودرو خریداری کردین یا شرکت های خصوصی لیزینگ ؟ سوالتون کامل نیست .