مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن مبلمان بعد از 6ماه درصورتی که درفاکتور فروش یک ماه کاری رو قید کردن

سلام وقتتون بخیر، ببخشید اگر امکانش باشه منو هم راهنمایی کنید حدود 6ماه پیش تو شهرمون نمایشگاه مبل برگزار بود ما بازدید کردیم و یک سری مبلمان خریدیم مبلغ6میلیون بیعانه دادیم وقرار شد مابقی موقع تحویل کالا پرداخت بشه توی فاکتور هم ثبت شد که تحویل بعداز30 روز کاری باشه ولی متاسفانه این کارگاه 4ماه طولش داد و بلاخره مبلمان مارو فرستادن ولی موقع تحویل متوجه شدم که دسته ی یکی از مبل های سه نفری شکسته وخراب هست و من قبول نکردم ایشون هم مبلا رو برداشت برد که تعمیر کنه وبیاره وماهم مابقی پول رو بهشون پرداخت نکردیم تا موقع تحویل پول رو بدیم بهشون وباز قرار براین شد که نهایتا دو هفته ای مبلارو بیارن، ولی قبل از بردن من ازشون خواستم تنها اون مبلی که شکسته هست رو ببرن بقیه بمونه اونام گفتن اونوقت باید کل مبلغ رو پرداخت کنید ولی ماهم قبول نکردیم نگفتیم برای اون چیزهایی که تحویل میگیریم مبلغشونو میدیم ولی اونی که خراب هست رو بعد از تحویل جنس ولی ایشون قبول نکردن وهمه رو برداشت برد، حالا از اونموقع 2 ماه دیگه هم میگذره وما هروقت زنگ میزنیم جواب نمیدن، من دیگه خسته شدم یه سرویس مبل 6 ماهه به دستم نرسیده میخواستم ببینم من چیکار باید بکنم؟ الانم هرجا برم مبلغ ها گرون شدن با اون پول 6 ماه پیش دیگه نمیتونم سرویس مبلمان مد نظرم رو بخرم. فروشنده هم جوابگو نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید