مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یا خیانت در امانت

با سلام
من مبلغی رو برای ساخت مبل به حساب شخصی واریز کردم که ده روز بعد بهم مبل رو تحویل بده همه پول رو هم واریز کردم.
بعد از ده روز مبل رو تحویل نداد هر وقت زنگ زدم وعده چند روز بعد رو داد.
و یک ماه بعد جواب تلفن رو نداد و الان زنگ میزنم تلفن رو خاموش میکنه.
منم مجبور شدم برم مبل بخرم با هزینه خیلی بیشتر
میخواستم بدونم اول اینکه میتونم ازش شکایت کنم و دوم اینکه ضرر و زیانی که متحمل شدم چی میشه
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
برای مطالبه خسارت خود و مبلغ پرداختی می توانید دادخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایت کیفری اصولا امکان نتیجه گیری در این زمینه دشوار است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و امکان مطالبه اصل مبلغ و خسارات مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی متصور است اما باید خوب بتوانید دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارزش پیگیری ندارد و اینکه شما مبلغ دیگری بابت خرید مبل هزینه کردید ارتباطی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود خواهد داشت
ابتدا باید مشخص شود که آیا شما قرارداد دارید یا خیر ؟
و اگر قرارداد دارید شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، اقدام قانونی انجام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر رسید پرداخت و پربنت حساب بگیرید و چت ها و پیامک ها را دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما میتوانید بدوا اظهارنامه استرداد وجه دهید در صورت عدم پاسخگویی دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا از طریق اتحادیه اقدام نمایید و در صورت عدم نتیجه مطابق قرارداد فسخ و دادخواست مطالبه وجه و.. مطرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله امكان اقدام قضايي و اخذ ضررو زيان براي شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله موضوع حقوقی است باید دادخواست مناسب تقدیم نماییذ

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از ایشان بابت استرداد مبلغ شکایت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بله امکان شکایت کیفری و اخذ خسارات وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید براساس پرینت حساب بانکی و کسر وجه ، مبلغ پرداختی را طی دادخواست از ایشان مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و اگر شخصی زیر نظر اتحادیه می باشد ابتدا از طریق اتحادیه اقدام نمایید در غیر این صورت می توانید از طریق مراجع محترم قضایی اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله ثمن ک خسارت تاخیر ان قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت نمایید اما موضوع شما فاقد وصف جزائی است و باید تحت عناوین کیفری اقدام به شکایت نمایید
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال و سپس اقدام به تنظیم دادخواست مناسب نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با فیش های واریز شده می توانید دادخواست مطالبه وجه به دادگاه صالح تقدیم نمایید . خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست شامل می شود ،

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

امکان شکایت کلاهبرداری را ندارید چون کلاهبرداری یعنی توسل به وسایل متقلبانه برای بردن مال غیر حال آنکه ایشان جعل و تزویر ای جهت اخذ مال از شما انجام نداده است و شما آگاهانه و بدون عملیات فریب کاری از سوی ایشان مبلغی پول را جهت انجام کاری به ایشان پرداخته اید
امکان شکایت خیانت در امانت را نیز ندارید چون خیانت در امانت راجع به �ن مالی است که به دیگری سپرده می‌شود تا هر زمان مالک خواست آن طرف آن مال را عودت دهد حال آنکه شما دریافت این پولی که به ایشان سپرده اید را نداشته اید بلکه دستور ساخت مبل در ازای آن مبلغ را ایشان داده اید بنابراین
دادخواست حقوقی مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه �‌توانید مطرح کنید اگر می توانید 10 درصد از آن را پرداخت کنید درخواست تامین خواسته نیز مطرح نمایید تا حسابهای بانکی این شخص را تا سقف 10 میلیون تومان �ای شما توقیف کنند سپس جریان رسیدگی به پرونده آغاز می‌شود و از آنجایی که پرینت حساب خودوپرداخت پول به ایشان راداری محکوم میگردد