مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مبل خریداری شده

با سلام
دی ماه امسال نمایشگاه بین المللی مبلمان در شهرمان برگزار شد. ما از غرفه ای مبل خریداری کردیم و روی فاکتور قید شد تاریخ تحویل بیست روز دیگر و پنج میلیون بیعانه دادیم که در نمایشگاه بیعانه کشیده شد و بقیه مبلغ در 7 فقره چک ماه به ماه . سه فقره چک ده میلیونی رو نقد کردن اما مبلی ارسال نشده
چک ها هم صیاد بوده نمیدونیم واقعا چی کار کنیم هر روز یک بهانه می آورد که آخر ماه ارسال میکنم ..نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و اعلام کنید که قصد ارسال کالا ندارد و هدف آنها کلاهبرداری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارت تاخیر در انجام تعهد و خسارات دادرسی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر فاکتور دارید به اتحادیه مراجعه کنید و موضوع را در میان بگذاربد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما هم از طریق صنف مربوطه و هم از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید دفتر خدمات قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه و همچنین از طریق صنف تحت عنوان تخلفات صنفی

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
باید دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و ارسال مبل را تقاضا کنید. سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد یا استرداد وجه چک را بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم می توانید از طریق اتحادیه اقدام کنید یا اظهار نامه ارسال و سپس اقدام به شکایت و درخواست الزام به انجام تعهدات نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام ابتدا اظهارنامه کامل و جامع ارسال نمایید وسپساقدامب طرح داد خواست حقوقی الرام ب ایفای تعهدات نمایید. بهتر است پرونده خود را به وکیل بسپارید. از طریق سایت با بنده یا یکی از همکاران تماس بگیرید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام مطرح نمایید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چون موضوع قرارداد شما تعهد به تحویل کالا می باشد حتما ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه تحویل کالا رو مطالبه کنید و چنانچه موثر نبود بعد از آن اقدام به طرح دادخواست حقوقی نمایید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا می توانید اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

دادخواست الزام به تحویل مبیع بزنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

دادخاست الزام به تحویل مبل ها را بخواهید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
برای مدیریت نمایشگاه اظهار نامه تحویل مبیع ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق صنف مربوطه پیگیری نمایید و هم می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید