مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن برگه سبز ماشین

سلام
من یه پراید خریدم الان اومدم برا تعویض پلاک صاحب پلاک میگه برگه سبز گم شده و موقع گم شدن ماشین رو هم توقیف زده آیا الان با این شرایط صاحب پلاک می‌تونه برام وکالت تعویض پلاک بده یا خیر چرا؟
و در ضمن محل سکونت صاحب پلاک تهران و بنده گرگان هستم با این اختلاف مسافت تبصره یا یه چیزی ک بتونم کارش رو فوری انجام بدم هس لطفا راهنمای کنید ممنون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پیشنهاد میشود یا از معامله صرف نظر کنید و یا از فروشنده بخواهید صدور مجدد برگه سبز را پیگیری نماید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست مجددا اقدام نمایید نیاز به برگ سبز  است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ترجیحا معامله مذبور را انجام ندهید بیشتر به نفع شماست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تعویض پلاک باید اول رفع توقیف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تنظیم وکالتنامه و تعویض پلاک امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام مفقودی کنید و بعد از آگهی به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید