مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن برگه سبز و اطلاع نداشتن از مالک

با سلام من شش ماه پیش یه موتور تریل خریدم تقریبا چند دست چرخیده بود تا ب من رسید استعلام گرفتم بیمه داره سندش شکایتی نبود مشکلی نداشت برگه سبزش توی اتش سوزی سوخت الان فقط کارت و پلاک بیمه و مبایعه نامه دارم
و از مالک خبری ندارم
چگونه درخواست سند کنم یا تعویض پلاک کنم
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بیشترین موردی که متاسفانه پیش میاد به تازگی شوال شماست این را باید مد نظر داشته باشید که خریدار در حالتی می‌تواند اقدام به تعویض پلاک کند که وکالتنامه داشته باشد اگر غیر این باشد باید از طریق دادخواست حقوقی در محاکم اقدام کند به این صورت که دادخواست حقوقی الزام به تعویض پلاک داده شود که یک دادخواست تخصصی می‌باشد که باید توسط وکیل انجام شود در غیر این صورت به سادگی دادخواست شما رد شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا مالک می بایست برای سند المثنی اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون مالک نیستید باید دادخواست دهید علیه مالک

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید