مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن برگ سبز

سلا برگ سبز خودرو گم شد میخوام تعویض پلاک کنم. چه مدارک لازم است.که برگ سبز کم شد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید آگهی مفقودی در روزنامه چاپ وده روز از مدت آگهی گذشته وسپس با سایر اسناد خودرو وبرگ خلافی به مراکز تعویض مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید آگهی مفقودی در روزنامه چاپ وده روز از مدت آگهی گذشته وسپس با سایر اسناد خودرو وبرگ خلافی به مراکز تعویض مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید آگهی مفقودی در روزنامه چاپ وده روز از مدت آگهی گذشته وسپس با سایر اسناد خودرو وبرگ خلافی به مراکز تعویض مراجعه نمایید