مشاوره حقوقی رایگان - رهن منزل

با سلام پول از کارت دامادم به حساب صاحبخونه واریز شده ولی قولنامه به نام منه وبه عنوان شاهد دخترم وداماد امضا و اثر انگشت در قولنامه دارن آیا دامادم میتونه این مبلغ رهن خونه رو از من بگیره چون پول دستی به دامادم دادم به خاطرهمین قولنامه رو به نام خودم زدم ولی داماد و دختر تو خونه میشینند صاحبخونه هم جوابشون کرده

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان مطالبه می باشد ولیکن پرداخت بابت دین ایشان را با ارایه ادله می بایست اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید مبلغ پول پیش را از موجر بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مگر اینکه مدارک قانونی برای پرداخت ارائه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قولنامه به نام هرکس باشد وی مسئولیت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن قولنامه و مدارک و مستندات دارد تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای پرداخت مبلغ دستی باید دلیل داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ایشان دادخواست مطالبه وجه اقامه نماید
و قابل دفاع توسط شما میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توضیح ندادید که بابت پول دستی که به داماد خود دادید رسید دریافت کرده‌اید؟!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عرفا قولنامه به نام هر کسی باشه مبلغ رهن هم به آن شخص داده می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند مطالبه کند ولی شما هم میتوانید بابت دین که به شما داشته دفاع کنید