مشاوره حقوقی رایگان - ملک اجاره ای

بنده ملکی رهن واجاره کردم ‌طبق توافق قرارشد بنده یک سری خرده کاری انجام بدهم و هزینه آن از اجاره کم شود الان که شروع به تعمیرات کردم مشخص شده ملک نیاز به تعمیر اساسی دارد و بدون این تعمیرات قابل استفاده نمی باشد اشعار نامه جهت فسخ دادم کلید هم طبق خواسته موجر به املاک تحویل دادم الان ودیعه بنده رو پس نمی دهد و اعلام داشته که باید اجاره این مدت رو پرداخت نمایم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به جهت اینکه از ملک استفاده‌ای نکرده‌اید بنابراین موجر مستحق اجاره‌بها نمی‌باشد‌. به همین دلیل نسبت به مطالبه وجه خود از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمائید.