مشاوره حقوقی رایگان - انفصال دایم بعد از بازنشستگی

سلام
بنده به استناد رای قطعی هیئت رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش به تاریخ 1395/01/24 به جرم اختلاس به مجازات اخراج از دستگاه آموزش و پرورش محکوم گردیدم و در طی حکم به تاریخ صدور 1395/03/22 و تاریخ اجرای 1395/01/24 با 29 سال 3 ماه 21 روز بازنشسته شدم، و سپس با رای شعبه یک دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی با شماره دادنامه ...... به تاریخ 1395/10/09 بعد از 9ماه محکوم به انفصال دائم از خدمات دولتی شدم.
آیا پس از بازنشستگی حکم به انفصال از خدمات دولتی موضوعیت دارد؟

پاسخ ها :

انفصال دایم بعد از بازنشستگی انفصال دائم از خدمات دولتی به دلیل اختلاس انفصال دائم از خدمات دولتی