مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین کشاورزی موروثی پدرشوهر بابت مهریه

باسلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران ، جاری من برای گرفتن مهریه اقدام به توقیف زمین کشاورزی موروثی پدرشوهرم که هنوز بین وراث تقسیم نشده و سند به اسم پدرشوهرم هست کرده ایا کل مهریه اول به ایشان داده میشود و بعد بقیه زمین هرچه باقی بماند بین وراث تقسیم میشود؟ ویا فقط به اندازه سهم الارث شوهر میتواند از زمین برداشت کند وسهم وراث دیگر وراث محفوظ است ؟ ایا من هم میتوانم برای جلوگیری از مزایده مهریه ام را به اجرا بگذارم و زمین را توقیف کنم و جلوی مزایده را بگیرم تا با صلاح و مشورت زمین تقسیم شود؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کاربر گرامی، ایشان فقط میتواند به اندازه سهم الارث شوهرش بابت مهریه توقیف نماید.
بنابراین جای نگرانی نیست.
مانا باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا
ایشان فقط به اندازه سهم الارث زوج میتواند از ماترک پدر شوهر را توقیف و مطالبه نماید و نه تمام ماترک را

و شما هم میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط از سهم الارث شوهر او توقیف میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند بررسی مدارک و رویت مدارک به درستی و دقیق است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط به اندازه سهم الارث همسرش میتواند دریافت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تنها به میزان سهم الارث شوهر میتوانند توقیف کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله سهم شوهر خود را میتواند مطتلبه کند.
بله