مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین ارث پدری از برادر که به عنوان مهریه به خانومش داده

سلام پدرم 7 ماهه فوت شده برادرم قبل از تقسیم ارث بدونه اجازه مادر و خواهر و برادر مقداری از ملک پدری را به عنوان مهریه به خانم داده خانمش عنوان می‌کند من ارثیه همسرم را فروخته ام به شما ربطی ندارد در حالی که بردار هیچ مدرکی ندارد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست و اصولا هر مالک مشاعی حق دارد سهم خود را بدون اجازه سایر شرکا به دیگران منتقل نماید.