مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد

با سلام خدمت وکلای گرامی
*3 سال پیش یک اپارتمان با مدت زمان تحویل 15 ماه پیش خرید کردم
طبق یک قرارداد عادی و به علت اعتماد سند در هنگام نوشتن قرارداد رویت نشد
*چون فروشنده اپارتمان رو از شخص ثالث دیگه ای پیش خرید کرده بود و شخص ثالث نتونست اپارتمان رو تحویل بده فروشنده قرارداد فی ما بین هم نتونست اپارتمان رو تحویل بده
*پس از دادخواست و شکایت بنده،فروشنده محکوم به تسلیم اپارتمان با عرصه ملکی به بنده شد و به اجرای احکام رفت و چون اپارتمانی جهت تحویل نبود قرار بر پرداخت مبلغ به قیمت روز توسط کارشناس شد که مراحل در اجرای احکام در حال اجراست
**نکته مهم اینجاست که در قرارداد بنده و فروشنده (و همچنین فروشنده اینجانب و شخص ثالثی که اپارتمان رو بهش فروخته) عرصه -- ملکی -- ذکر شده
حال فروشنده متوجه شده که عرصه در سند وقفی هست و بر همین اساس تقاضای ابطال قرارداد ما را داده است
ایا امکان ابطال قرارداد با این موضوع که عرصه وقفی بوده وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما برای اینکه پاسخ دقیق تری مصرف شود نیازمند است مدارک و مستندات شما بررسی شود