مشاوره حقوقی رایگان - موظف کردن معلم سال اولی به تدریس در بدترین و بزه خیزترین مدرسه

سلام من یک نو معلم هستم که تازه از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شدم. من 6 ساعت تدریس در یک هنرستان دارم که یک زنگ از تدریسم واقعا کابوس شده. طوری که الان تو اذر ماه مانند هر جلسه دیگری به فکر جدایی از اونجام. بخش مقطع اموزش و پرورش ی جورایی پشتم رو خالی کرده و فقط به فکر پرکردن مدارس خالی خودشه. منم اونجا با کلی دانش اموز تیزی کش و الکلی و بی شخصیت طرفم که تو روی معاون مدرسه هم وایمیستن. میخوام بدونم می تونم اعضای مقطع متوسطه دوم رو به دادن درس غیرتخصصی متهم و محکوم کنم؟
من فارغ الحتصیل دبیری زیست هستم ولی بهم زبان کاردانش دادن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جنبه مجرمانه ندارد موضوع اداری ست و باید اداری و سازمانی پیگیری کنید