مشاوره حقوقی رایگان - موظف کردن نو معلم به تدریس غیر تخصصی در شرترین مدرسه منطقه

سلام من فارغ التحصیل امسال دانشگاه فرهنگیان در رشته دبیری زیست هستم که تازه 30 شهریور اخرین امتحان معرفی به استادم رو دادم و از یک مهر افتادم دنبال کارام تا بهم مدرسه بدن. ولی 6 ساعت تدریس در مدرسه ای دارم که بی شخصیت ترین و اوباش ترین و بزه کار ترین دانش آموزا رو داره و در این کلاس درس غیر تخصصی زبان رو دارم تدریس می کنم. به اداره و بخش مقطع متوسطه دوم که گفتم با من طوری رفتار کردن که انگار از روی شکم سیری میخوام جدا بشم از اون مدرسه.
من به دلیل پشت کردن اعضای مقطع و اذیت شدنم در این مدرسه هم میخوام جدا شم و هم اعضای مقطع رو در مرجع مربوطه محکوم کنم؟
آیا امکانش هست به دلیل دادن ابلاغ درس غیرتخصصی اونها رو محکوم کرد؟

پاسخ ها :

تدلیس اجباری معلم در مدرسه تدریس در درس غیر مرتبط توسط معلم معلم آموزش و پرورش