مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق تعقیب

با سلام. دو ماه پیش داشتم از خیابون رد میشدم پلیس امنیت به جرم اخلال در نظم و آسایش عمومی دستگیرم کرد بعد به زندان تهران بزرگ منتقل کردن و بعد از دو هفته با قرار تعلیق تعقیب ازادم کردن
میخواستم بدونم
1-آیا برام سوء پیشینه میشه و برای استخدام برای کار به مشکل میخورم؟
2-چقدر زمان میبره که این قرار از روی من برداشته بشه تا بتونم راحت زندگیمو کنم؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

خیر سوپیشینه نمیشه شما تعقیب نشدین تا حکمی براتون صادر شه در زمان تعلیق باید مراقب باشین تا تکرار نکنین زمانش تموم شه و پرونده بایگانی شه مدت زمان بستگی ب نظر قاضی داره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید عکس قرار صادره را برام بفرستی بخونم بعد پاسخ بدهم.
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر باعث سوء پیشینه نمیشود ولی باید در مدت معینی ، دیگر مرتکب جرم نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در ارگان‌های حساس دولتی قصد استخدام نداشته باشید می‌توانید به راحتی استخدام شوید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال مبهم است
رد شدن از خیابان جرم نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه
مدت زمان قرار تعلیق تعقیب 6 ماه تا 2 سال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.
ولی در برخی مشاغل در صورتی که در زمان گزینش متوجه موضوع شوند در گزینش شما موثر است.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود وباید در مدت تعلیق مرتکب جرم نشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر سوء پیشینه محسوب نمی شود زیرا شما مجازات قطعی نداشته‌اید فقط باید در دوران تعلیق مراقب عملکردتان باشید تا مدت زمان آن سپری شود معمولاً دوساله است اما بستگی به این دارد که قاضی چه مدت زمانی را تعیین کرده باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بعید است سوء سابقه ای برایتان منظور شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر .تا مدتی که تعلیق برای شما قرار دادند سپری شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و اجترام ,,,

پاسخ منفی است

باعث سوء پیشینه نمی شود ضمن اینکه در مدت معینی ،

دیگر مرتکب جرم نشوید.