مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سرقفلی

سلام و وقت بخیر
ما یه مغازه سرقفلی داریم که سالهاست داریم به صاحب ملک ماهیانه مبلغی رو به عنوان کرایه سرقفلی به صاحب ملک میدیم. چند ماه پیش صاحب ملک فوت کرد و به دلیل اختلاف ورثه، چند ماهیه کرایه ملک رو ندادیم. برای اینکه در آینده دردسری پیش نیاد و ورثه صاحب ملک ادعایی نداشته باشند، میتونیم مبلغ کرایه رو به حساب دولت بریزیم؟ برای اینکار باید یه کدوم اداره مراجعه کنیم ؟ چه مدارکی لازمه؟
و سوال بعد اینکه اگه بخوایم این ملک رو بفروشیم و ورثه صاحب ملک همچنان به توافق نرسند، چطور میتونیم سهم صاحب ملک رو بدیم؟ میشه این رو هم به حساب دولت واریز کرد؟ در این صورت میتونیم قرارداد یا مبایعه نامه رو محضری کنیم ؟
با تشکر از راهنمایی تون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام برای انتقال به غیر لازم نیست وجهی به مالک بپردازید، کافی است دادخواست تجویز انتقال منافع به غیر را مطرح کنید پیروز می شوید، اگر مشکلی پیش اومد تلفنی یا حضوری با وکیل مشورت کنید