مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام خسته نباشید امروز رهگزری گوشیمو گرفت ب یکی زنگ زد یعنی قصد مزاحمت داشت منم نمیدونستم بعد 10 دقیقه زنگ بهم زدن یک اقای بود گفت الان از دستت شکایت میکنم بعد گوشی قط کرد باز زنگ زد بهم گفت شکایت کردم با صورت جلسه کردم بعد من شهره دیگری هستم اون کسی ک شکایت کرده شهر دیگری هس الان من چیکار کنم چطوری بفمم از دستم شکایت کردن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
جواب تماس آنها را ندهید در صورت تماس مکرر با عنوان مزاحمت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایتی علیه شما ثبت شود از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد منتظر پیامک ابلاغیه باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه شکایت در سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ثنا داشته باشید پیامک ارسال می شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سامانه ثنا را ملاحظه نماييد