مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره وکیل کیفری

سلام از زحمات شما سپاسگزارم میخواستم بدونم اگر بخوام از شخصی یا کسانی شکایت کنم که کسی متوجه نشه تا روزی که ابلاغیه براشون میره امکانش هست لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا در صورتی که شخص اکانت ثنا داشته باشد برای ایشان پیامک ارسال خواهد شد مگر اینکه ایشان دارای ثنا نباشند که ابلاغیه فیزیکی به ایشان ارسال شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پیامک شکوائیه اگر ثنا داشته باشند سریع ارسال میشود ولی ابلاغ کلانتری زمان بر تر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بلافاصله اگر آنها ثنا داشته باشند به محضه طرح شکایت در دفتر خدمات قضایی برای آنها اس ام اس میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر سن شما بالاتر از 18 سال است خود شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید
و

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.وقتی شکایت کنید برای طرف مقابل ابلاغیه میره و مطلع میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پیامک سریع از طریق ثنا ابلاغ میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت با وجود ثنا به ایشان ابلاغ می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر چون به محض ثبت شکایت ویا دادخواست در صورتیکه طرف مقابل ثنا داشته باشد بوی پیامک ارسال میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شما شکایت نمایید وقتی که پرونده ثبت شود برای ایشان پیام خواهد رفت