مشاوره حقوقی رایگان - جوش دادن میله در کف زمین پارکینگ سندی

سلام وقت بخیر

همسایه پارکینگ کنار ما درب ماشین خودش از قصد میکوبه به ماشین ما و باعث تخریب خودرو شده و بسیار گستاخ هستن

میخوام تو محدوده پارکینگ سندی خودم که 2/5 متر در 5 متر هست در کف زمین یک میله کوچیک بزارم که دوچرخه قفل کنم بهش تا بین خودرو من و ایشون یه فاصله باشه نتونه اقدام به تخریب کنه ایا من از لحاظ قانونی اجازه این کار دارم؟!

اگر خیر چه حایلی میتونم بین خودرو خودم و ایشون ایجاد کنم که نتونه به خودرو من صدمه بزنه و یا شکایت کنه بابت اون ها حایل

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق چنین کاری را ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی لازم صورت گیرد و اسناد و مدارک بررسی شود و تمام ابعاد آن تک تک بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر نمی توانید
بهتر است اظهارنامه ای در اینخصوص برای ایشان ارسال کنید و درخواست عدم تکرار این عمل را داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر نصب مانع قانونی نیست منتها امکان شکایت از از همسایه تحت عنوان تخریب عمدی وجود دارد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام امکان اقدام وجود ندارد می توانید از دوربین مداربسته استفاده کنید