مشاوره حقوقی رایگان - جوش دادن میله به کف پارکینگ سندی

سلام وقت بخیر
همسایه پارکینگ ما از قصد درب ماشینش میکوبه به ماشین ما تمام خط افتاده
میخواستم ببینم میتونم به کف پارکینگ سندی خودم میله جوش بدم و دوچرخه بزارم در مجاورت ماشینش که نتونه ماشین من خراب کنه

اگر جواب منفی چه حایلی بین خودرو ایشون و خودوری من میتونم استفاده کنم که قانونی باشه و اون نتونه شکایت و اعتراضی کنه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا میتوانید عکس بگیرید و و یا تامین دلیل کنید تحت عنوان تخریب عمدی ویا غیر عمدی شکایت کیفری و یا مطالبه خسارت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فقط تامين دليل نماييد و سپس شكايت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید از حائل استفاده کنید اما می توانید تامین دلیل کنید و تحت عنوان تخریب و مطالبه خسارت از ایشان شکایت کنید