مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول سرقتی به حسابم

سلام وقت بخیر. من دنبال کار در منزل بودم یه کاری رو تو ... دیدم زنگ زدم گفت پول میریزم ارزبرای من میخری میفرستی درآمدهفتگی 1میلیون میدم ولی تو صرافی احزار هویت کن منم انجام دادم ولی نگو این پول سرقتی میریزه به حسابم تا من ارز میگیرم میفرستم براش الان حسابم مسدودشده من میتونم ثابت کنم که من خبرنداشتم پول سرقتی آیاپولی که سرقت شده رومن بایدبدم شماره وچت هاهمه موجوده توروخداراهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از شما شکایت شده همین حرفها را به پلیس و بازپرس بگو و بنویس.
اگر شکایت نشده، شما فورا از اون کسی که به شما زنگ زده و صاحب حسابی که پول براش ریختی تحت عنوان کلاهبردار شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله از شما دریافت میشود تا شخص اصلی پیدا شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی که خبر نداشته‌اید دلیل قانع کننده ای نمیباشد پلیس محترم فتا به کرات از طریق پیامک به اشخاص این اطلاعات را داده حال شما مسئول هستید می بایست حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید احتمالاً به پرداخت محکوم خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا از این شخص تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید
متاسفانه شما هم مسئول هستید