مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق الوکاله

سلام. من تو دادگاه کیفری محکوم شدم. بعد شاکی دوباره رفته دادسرا حقوقی طلب حق الوکاله کرده. 5600000 پنج ملیون و ششصد من باید پرداخت کنم. میخواستم بدونم من ندارم این مبلغ رو بدم دادگاه بازداشت میکنه من رو؟؟ 23سالمه. بیکار هم هستم. حساب های بانکیم هم مسدود کردن. ایا قسطی میشه پرداخت کرد؟؟. ممنون بابت پاسخ.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احوال کال توافقی می باشد و شرایط پرداخت آن نیز توافقی است