مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حکم کارگزینی

باسلام بنده مطابق قانون تبدیل وضعیت ایثارگری در شهرداری ازشرکتی به کارگری دائم با حفظ ماهیت شغلی تبدیل وضعیت شدم بعدازدوماه به شهرداری منطقه نامه زدندباتوجه به منتفی شدن تبدیل وضعیت بنده بدلیل عدم مشمولیت بیمه وحق وحقوق بنده کما فی السابق ازطرف شرکت مطابق قرارداد قبلی تاتعیین تکلیف موضوع پرداخت شود ونامه ای رابه حراست کل شهرداری برای تعیین تکلیف زده اند ولی دوماه هست هنوزحراست جواب نداده ونگرانم بااین روش بخواهند زمان را برای شکایت بنده ازبین ببرندووبنده بلا تکلیف هستم وبیمه وحقوقم ازطرف شرکت پرداخت میشه الان میخواستم بدانم چکار باید بکنم وبه کجاشکایت کنم لازم بذکرهست هنوز اثرانگشتم برای ورود وخروج قطع نشده وهرروز ورود وخروج ام راثبت میکنم.وسامانه psهم برایم فعال هست
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیار به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به حراست شهرداری و ایثارگران شهرداری مراجعه و پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثال شما اصول حقوقی نیست می‌بایست به ارگان مربوطه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید