مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده جانبازی/ایثارگری

سلام سال1375 من 15 سال که بودم در اثر انفجار چاشنی مین پایگاه روستامون یه چشمم آسیب شدید دید و چهار انگشتم قطع شد.
سال 80 از فرمانداری چهار میلیون تومن دیه گرفتم
سال 85 یه دادنامه به دیوان عدالت اداری علیه کمیسیون ماده2 بنیاد شهید نوشتم و رای قطعی جانبازی من صادر شد.
تا سال 92 دنبال اجراش رفتم ولی دیوان پس از کلی نامه اخطار و تهدید به بنیاد نتونست اجراش کنه و گفتن طرفت کمیسون ماده2 بوده و بنویس بنیاد و دادنامه جدید بنویس و پرونده رو مختومه کردن
دادنامه جدید بر علیه بنیاد نوشتم و این بار ایراد گرفتن پرونده تو به کمیسون ربط داره نه بنیاد و مختومه ش کردند
چکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینبار دادخواست برعلیه بنیاد و کمیسیون ماده 2 و ماده 16 بده

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با مدارك كامل به وكيل مراجعه نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست به طرفیت نهاد فوق شکایت ثبت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود