مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ ملک مسکونی

سلام و احترام. سه دانگ از ملکی که ساکن آن هستم وتمام وجه آن را خودم پرداخت کردم وتنها ملک بنده میباشد رابه دلیل ضمانت بانکی بنام خانم کردم. ولی ایشان نه تنها ضامن من نشد سه دانگ رابرنمیگردونه. البته به دلیل هزینه بالای کمیسیون قولنامه. فقط ثبتی اینکارو کردم. که خانم قول داد مبلغ آنرا به من پرداخت می‌کند که تابحال نکرده. ومتاسفانه به بهانه ای به منزل پدری رفته. دونفرشاهد مطلع ازخانواده هستند آیا می توانم باشکایت عدم پرداخت ثمن‌ آنرا یاوجه آنرا پس بگیرم؟ باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد مالکیت و انتقال رهن و ... باید رویت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پس بگیرید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد