مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب توسط زوجه

با همسرم ملک مشاع خریداری کردم و به خواسته مادرخانمم 6 دانگ سند بنام همسرم زدم
که خودمان دران زندگی میکردیم به مدت 11 ماه و بنده با همسرم هیچ مشکلی ندارم و فقط با مادرخانمم اختلاف نظر دارم و دخالت های بیجا داره
وبنده بسیار مستقل هستم و همسرم از طرف مادرخانمم تحت فشار هست ک باهم زندگی نکنیم همسرم با کمک وکیل از من شکایت ترک انفاق و تهدید و توهین کرده و بنده با ارائه مستندات و واریزی خرید منزل مشترک پرینت و ضمیمه پرونده کردم و قاضی حکم برائت داد
همسرم به مدت 8 ماه قفل درب تعویض و با مادرش زندگی میکنه
سوال؛ ایا میتوانم باتوجه به حکم برائت و بیان قاضی بابت خرید منزل مشترک
قفل درب و تعویض کنم و ب منزل ورود پیدا کنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مالک هستید دادخواست رفع ممانعت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بهتر است دادخواست رجوع از هبه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام الان سند بنام ایشان است
ابتدا مالکیت خود را اثبات و سپس اقدام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
باید دادخواست اثبات رجوع از هبه تنظیم نمایید و بهتر است شما نیز وکیل بگیرید