مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل وسایل شخصی

بنده 14 سال باهمسرم درمنزلی که خریداری کرده بودم وبعدا به اسم خانمم انتقال داده بودم زندگی می‌کردیم که الان باتحریک برادرشان وحضوردرمنزل مابه مشکل برخوردیم که من ترک منزل کردم درمراجعه ای که به منزل داشتم متوجه شدم قفل درب ورودی عوض شده درحالیکه من کلی وسایل خونه که خریداری کرده بودم ونیزلوازم شخصی وبرخی ابزارهای مرتبط باکارم دارم وخانم حتی به تلفن هایم نیزجواب نمیدهددرحالیکه من نیازضروری به لوازم وسایلهایم دارم،لطفا راهنمایی بفرمایین؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اظهارنامه بدهین وسایل امانت هست مسترد کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از ایشان شکایت و درخواست مسترد کردن وسایل نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه ارسال ودرخواست کنید که قفل را بازکند ووسایل را تحویل دهد درصورتی که نتیجه نداشت دادخواست استرداد وسایل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
شما میتونید چنانچه جهت انتقال منزل به همسر شما میتونید آن ملک را برگردانید
جهت مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و با شرایط خاصی امکان رجوع وجود خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم استرداد آنها را بخواهید