مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ورود زوج به منزل

سلام .من و خانومم یک سال پیش به صورت توافقی (صوری) برای گرفتن حقوق پدر متوفی ایشان طلاق گرفتیم وشش ماه پیش رفتیم دفترخانه ازدواج عقد دائم با مهریه (بدون ثبت رسمی ) ازدواج کردیم. متاسفانه خانم بعد از گرفتن اولین حقوق رفتارش تغییر کرد و یک ماه هست بنده را به خونه راه نمیدهد و قفل منزل را هم تعویض کرده است. خونه اجاره ای هست و اجاره نامه به ایشان ثبت شده است. لطفا من را راهنمایی فرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر نتوانید صوری بودن طلاق را ثابت کنید دادگاه بنا را بر صحت طلاق می گذارد و چونکه قرارداد اجاره به نام زوجه است از این جهت نیز حقی ندارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج مکلف است که خانه مستقل تهیه نماید