مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

دختر 35_36 ساله هستم دارای مدرک فوق لیسانس پیش مادرم زندگی ولی تمام هزینه های زندگی ام خودم رو تامین می کنم و آنها دو سال قبل از متولد شدن من از هم جدا شدند و طلاق آنها به صورت سه طلاقه هست و در این بین ازدواجی صورت نگرفته یا مدرکی منبی بر این موضوع وجود ندارد پس هیچ مدرکی مبنی بر حضانت و کفالت وجود ندارد حتی ارث بعد از وفات پدرم به من تعلق نمی گیرد مگر این که خودش بخواد و من نفقه هم از پدرم دریافت نمی کنم و به مدت 5 سال هست که ندیدمش قبلش هم سالی 2 الی 3 بار .
سوال اول_ این که من می توانم نامه ای از دادگاه دریافت کنم برای ازدواج یعنی یک نامه کلی بدون مشخص کردن شخص خاص در عنوان نامه ؟(توضیح این که من جد پدری ندارم )
سوال دوم _ آیا حضور پدر با توجه به موارد توضیح داده شده بالا در جلسه دادگاه الزامی هست؟
سوال سوم _ اگر پاسخ سوال اول مثبت و سوال دوم منفی هست راهی وجود دارد که نیازی به حضور پدر در جلسه دادگاه نباشد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نیازی به اذن پدر ندارید
دختر 30 ساله و 30 سال به بالا برای نکاح نیاز به اذن پدر ندارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

همین که نام شخصی در شناسنامه ی شما به عنوان پدر آمده باشد دال بر ولایت خواهد بود. نامه ای کلی به شما در خصوص ازدواج از دادگاه به شما داده نمی شود و فقط در مورد ازدواج از طریق دفترخانه به دادگاه نامه زده خواهد شد و چنانچه دلیل پدر غیرمنطقی باشد دادگاه اجازه ازدواج در آن مورد خاص را صادر خواهد کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه نامه کلی نمی دهد باید برای هر مورد دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پاسخ شما ار جهات مختلفی قابل بررسی است.