مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه

سلام مستاجر من بعد از ششماه میخواد تخلیه زودتر از موعد کنه من پول برای پرداخت ودیعه ندارم الان هم زمستونه و مستاجر نیست ؟آیا این حق رو دارم تا پیدا شدن مستاجر از ایشون کرایه طلب کنم؟
وآیا میتونم پرداخت پول پیش رو تا پایان موعد اجاره ویا آمدن مستاجر جدید به تعویق بندازم .پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اقاله قرارداد تنها با موافقت شما ممکن است
پاسخ سوال دوم هم بله است..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صور خاصی مستاجر می تواند ملک را پیش از موعد تخلیه کند و در غیر این صورت شما می توانید از او خسارت بگیرید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از بابت عدم همکاری شما وبه تعویق انداختن بله میتوانید ولی در نهایت بستگی به قراردادتون داره معمولا بابت تخلیه زودتر از موعد برای مستاجر ضمانت اجرایی در قرارداد بعنوان خسارت تعیین شده. که به شما تعلق میگیرد