مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه زودتر از پایان قرارداد

باسلام خدمت شما بزرگواران
من یه خونه منهی شصت رو چند ماهه اجاره کردم تا برج سه سال دیگه قرارداد دارم
ولی به علت سروصدای زیاد صاحب خونه و اینکه من یه نوزاد شش ماهه دارم که بخاطر کارای صاحب خونه تو عذابه میخوام زودتر از موعد تخلیه کنم
اول قبول کرده الان که خونه دیدم میگه نه و باید تا برج سه بمونی
من پول ودیعه رو خرج کردم
به نظرتون من باید چیکار کنم ؟!

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید مفاد قرارداد اجاره بررسی شود ، تخلیه زودتر از موعد امکان پذیر نیست مگر با رضایت دو طرف و یا پرداخت خسارت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هیچ کدام از طرفین نمیتونن زودتر از موعد اقدام کنن مگر با رضایت طرفین

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تا پایان موعد اجاره نمی توانید تخلیه کنید مگر موجر موافقت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید تا انتهای قرارداد به آن پایبند باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تخیله زودتراز زمان قرارداد باید با توافق طرفین باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط اگر در قرارداد شرط شده باشد امکان تخلیه وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما را بررسی نمایم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
یا رضایت مالک را جلب نمایید یا باید تا پایان قرارداد صبر کنید.