مشاوره حقوقی رایگان - رضایت دادن

با سلام و خسته نباشید
از کسی طلب داشتم و قرار شده که پولم بدن و رضایت بدم ولی من در استان دیگری هستم آیا میتوانم از طریق محضری یا اورگان دیگری رضایت بدهم که نخواهم بروم به آن شهر لطفاً راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده در مرجع قضایی است میتوانید از دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر پولتان را دادند می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر محل سکونت خودتان لایحه اعلام رضایت ارسال کنید به شعبه مربوطه