مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

من 1 سال پیش متوجه شدم همسر برادرم بهش از طریق چت و پیامک در روبیکا و اینستاگرام خیانت میکند و قبلا هم برادرم مچشو گرفته ولی بخاطر بچه هاش کاری نکرده خود زنداداشم 1 بار اینستاگرامش را روی گوشی من نصب کرد منم هم از انجا چتشو دیدم و اسکرین گرفتم و بعدها هم در روبیکا با همان پسر و یکی دیگه دیدم.حتی برادر خود خانم هم خبر داشته ک خواهرش خیانت میکنه و باهاش همدست بوده
این خانوم همیشه سعی داشته ابروی برادر منو و خانوادمو ببره و منم چیزی نگفتم.تا چند وقت پیش ک باز سر و صدا درست کرد و میگفت برادرت خیانت میکنه.منم بهش گفتم تو خودتم همینکارو میکنی و.. ولی ایشون گفتن ک اونا من نبودم خودت بودی جای من اینکارارو کردی.
و الان قهر کرده چجوری میتونم ب خانوادش ثابت کنم لطفا کمکم کنید. شاهد هم دارم هم از اینموضوع هم کارهای قبلیش.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خيانت وي ارتباط به شوهرش دارد
مي تواند طلاق دهد