مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض کارفرما به حکم بازگشت به کار

با سلام و احترام
اینجانب از دادگاه بدوی اداره کار (هیات تشخیص) حکم بازگشت به کار گرفتم. (قرارداد دائم دارم یعنی بدون مدت است).
سه بار به محل کار مراجعه کردم ولی نپذیرفتند و گفتند که به رای اعتراض میکنیم. من هم فرم عدم بازگشت پر کردم.
اکنون کارفرما اعتراض زده و پرونده به دادگاه تجدید نظر (هیات حل اختلاف) ارجاع شده. در متن دادخواست کارفرما به دو موضوع اشاره کرده است:
1- عنوان کرده که در شرایط قرارداد ذکر شده: "هر یک از طرفین قرارداد میتوانند با یک ماه اعلام قبلی قرارداد را فسخ نمایند."
2- عنوان کرده که ایشان کارایی ندارند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در قراردادهای دایم اعلام فسخ محلی ندارد . عدم کارایی رو هم باید کمسیون تشخیص بده نه شخص کارفرما