مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق بازنشسته

سلام وقت بخیر برادرم از چک پدرم استفاده کرده که پدرم بازنشسته تامین اجتماعی است که متاسفانه مسدود شده چطور رفع توقیف میتونیم بکنیم باید پدرم خودش برود اجرای احکام یا با لایحه میشه رفع توقیف کرد ثانیا ضمانت فرد بازنشسته پشت چک باز هم میتونن مسدود بکنن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چک برای پدرتان بوده رفع توقیف ممکن نیست جز زمانی که تضمین کافی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید چک را پاس و رضایت طرف مقابل را جلب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صاحب حساب مسئول است ما می تواند از شخص مقابل شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پدر شما باید ابتدا از برادرتان شکایت نماید
و بدون شکایت ، رفع توقیف امکان
نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده