مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده 12سال است که هیچ حقوقی دریافت نکردم.

12سالپیش بعنوان نگهبان ملکی رابه من وشفاها سپردند ومالکانش خارج ازکشورندوریالی نگرفتم واکنون حکم تخلیموگرفتند ومیگن مستاجربودی آیا کسی توان گرفتن حق من رادارد.باتشکر.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک خود رابطه کارگر وکارفرمایی خود را باید اثبات کنید دادخواست مطالبه وجه دهید به استناد شهادت شهود و...