مشاوره حقوقی رایگان - اخراج به خاطر حق و حقوق و اجاره خانه

سلام من برج هشت 1400 وار د کارخانه شدم به عنوان نگهبان تمام وقت که یک سویت سرایدار دارد که اونم باخرج خودم تکمیل کردم وقتی مشغول کار شدم ازم بابت سرایداری اجار میرد والا بعد یکسال نیم اخراجم کرد وحقوقی سر موقع نمی‌داد الانم میگم حقوق تسویه کن نمید شکایت کردم به حقم میرسم اجاره که تا حالا ازم گرفته پرداخت می‌شود یا نه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید برای اثبات ادعای خود مستندات کار و تمام وقت بودن فعالیت خود را ارائه دهید . لازم به ذکر است با توجه به کارکرد در ساختمان سرایدار می تواند نسبت به مزایایی ضمن و پایان خدمت خود نسبت به بیمه و طرح دادخواست به اداره کاراقدام نماید .