مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت در حکم و اجرائیه

سلام و درود خدمت وکلای گرامی. بنده با شخصی اختلاف مالی داشتم که طرف محکوم به پرداخت شد. بعنوان شاکی در شورای حل‌ اختلاف دو میلیون تخفیف و مهلت به وی دادم که در حکم اینطور ذکر شد که "طرفین به سازش رسیدن که کل بدهی مبلغ .... است". یعنی مبلغ کل بدهی با احتساب تخفیف ولی بدون اشاره به واژه تخفیف در حکم نوشته شده.
الان مهلت تمام شده و اون شخص وجه واریز نکرد، من هم درخواست اجرائیه کردم. اما در ابلاغیه اجرائیه مبلغی ذکر شده که من در ابتدا ادعا کردم یعنی بدون احتساب تخفیف دو میلیونی.
سوال بنده این هست که آیا سازش من با اون شخص لغو شده بدلیل عدم ایفای تعهدش به پرداخت؟ یا اشتباهی در صدور ابلاغیه اجرائیه رخ داده؟
آیا شخص بدهکار می‌توان بدلیل اختلاف در حکم با اجرائیه معترض شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
می توانید در صورت اعتراض عنوان کنید که با توجه به گذشت زمان از خیر تخفیف گذشته اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر سازش لغو نمی شود بلکه لازم‌الاجراست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست بر اساس همان گزارش اصلاحی اجرایی صادر شود اگر اعتراضی دارید می توانید لایحه بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به همین صورت است
طبق قانون اگر متعهد به تعهدات خود عمل ننماید تمام توافقات صورت گرفته باطل میشود

خیر امکان اعتراض وجود ندارد