مشاوره حقوقی رایگان - سفته واسه استخدام

باسلام وقت بخیر
بنده برای استخدام به کارگاهی مراجعه کردم ازم مبلغ 50 میلیون سفته خواستن
کارشون در زمینه وسایل تزئینی منزل هست
این کارگاه کارکنانش رو بیمه نمیکنه فقط قرارداد امضا میکنن و سفته میدن و یکی از کارتهای شناسایی اصل طرف رو لای پرونده نگهداری میکنن ...من کاررو دوست دارم هم‌نزدیک منزلمون هست هم کارش هنری هست علاقه دارم هم به پولش نیاز شدید دارم
از طرفی میترسم سفته بدم ؟ دو دلم چیکار کنم سفته بدم یا ندم؟یاچجوری سفته رو بنویسم که بعدها مشکلی برام‌پیش نیاد
لطفا راهنماییم‌کنید چون فردا باید برم‌ این کارگاه واسه کار

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول اینکه در سفته قید کنید که جهت حسن انجام کار است و در قرارداد هم قید کنید شماره سفته و علت آن را و اینکه در قرارداد قید کنید مدرک شناسایی هم داده اید و نمونه قرارداد هم از آنها حتما بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در سفته و قرارداد ذکر شود که بابت حسن انجام کار

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اینکه مشکلی از بابت سفته به وجود نیاید باید ابتدا حتماً قرارداد تنظیم نمایید

حتماً یک نسخه از قرارداد را داشته باشید

در قرارداد شماره سفته بابت حسن انجام کار درست شده باشد آن هم پس از تایید در مراجع قضایی

بیمه حقوق سنوات به شما تعلق می گیرد هرچند طرف شما را بیمه نکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در سفته ذکر نمایید که ضمانتی است
و قرارداد دقیق تنظیم نمایید و شماره سفته را در قرارداد ذکر نمایید