مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سفته

سلام من دریک شرکت لوازم بهداشتی کارمیکنم که لوازم بهداشتی راباخودروبه مقصدهامی برم که به من گفتن 200میلیون بابت کاروضمانت بایدبدهی چطوربنویسم سفته وقراردادبه مشکل نخورم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مشکلی نیست فقط بنوسید که بایت حس انجام کار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قراردادی تنظیم شود و تمامی نکات ان قید شود و دو نفر شاهد مرد داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شماره سفته ها و تضمینی بودن آنها ذکر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بنویسید و در قرارداد به شماره سفته اشاره کنید و در پشت سفته نیز بنویسید بابت ضمانت می باشد
و یک نسخه از قرارداد را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست در ابتدا از روی سطح یک کپی بگیرید و نزد خود نگاه دارید

سپس می بایست حتماً شماره ثبت در قرارداد ذکر شود

یک نسخه از قرارداد حتماً باید در اختیار شما گذاشته شود

در سفته نوشته شود بابت ضمانت حسن انجام کار آن هم در صورت اثبات در مراجع قضایی

زمانی که رسیور را تحویل می دهید حتماً یک رسید بر روی کپی نیز بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در قرارداد شگاره سفته را بنویسید و قید کنید برای حسن انجام کار تحویل داده اید و از آنها کپی تهیه کنید . یک نسخه قرارداد هم نزد شما باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در قرارداد و سفته موضوع و مبلغ و تاريخ و بابت حسن انجام كار درج گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
داخل سفته بنویس در خصوص حسن انجام کار است و در قرارداد هم شماره سفته و علت دادن سفته را قید کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه نمی‌شود
متنی تخصصی تنظیم گردد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قراردادی بنویسید و در قرارداد به شماره سفته اشاره کنید و در پشت سفته نیز بنویسید بابت ضمانت می باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حتما در روی سفته و چک به کلمه ضمانت اشاره کنید و در متن قرارداد هم شماره چک یا سفته را عنوان کنید ودرج نمایید که بابت ضمانت بوده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روی سفته بنویسید بابت ضمانت و در قرارداد شماره سفته نوشته شود و قید گردد بابت حسن انجام کار از هر دو کپی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد دقیق تنظیم نمایید و شماره سفته در قرارداد ذکر گردد و ذکر نمایید که سفته ضمانتی و بابت حسن انجام کار است

و در سفته سفته ذکر کنید که سفته ضمانت حسن انجام کار است و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در قرارداد شماره سفته ها و ضمانتی بودن سفته ها و در خود سفته بابت ضمانت کاری درج گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

داخل قرارداد و سفته ضمانتی بودن را درج نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام حتما قراردادی بنویسید و در قرارداد شماره سفته ها را درج کنید و در پشت و روی سفته بنویسید بابت ضمانت می باشد.قرارداد را اگر شهود امضا کنند خیلی بهتر است حتما و یک نسخه از قرارداد را بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

قرارداد اشخاص مطابق با ماده 10 قانون مدنی معتبر است قراردادی تنظیم نمایید و شماره سفته در قرارداد درج نمایید و ذکر کنید که سفته ضمانتی و بابت حسن انجام کار است و در پشت سفته و داخل قرارداد قید ضمانت بودن سفته بابت حسن انجام کار و در زمان اتمام قرارداد بی اثر بودن سفته را اشاره نمایید.