مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مستاجر به ملک

با سلام . قرارداد اجاره من با مستاجر تمام شده و موقع تحویل، متوجه شدم کابینت ها را خراب کرده و آبگرمکن و گاز صفحه ای هم کار نمی کند .من قبل از تحویل ملکم از وجب به وجب منزل با موبایل فیلم گرفتم و در فیلم نشان داده می شود که کابینتها سالم و ابگرمکن هم سالم و روشن است و گاز صفحه ای هم سالم است (در قرار اجاره همگی سالم نوشته شده و امضا شده).مستاجر حاضر به پرداخت خسارت نیست .چطور می توانم خسارت بگیرم .هر دو برای تاخیر تحویل ملک و قرض الحسنه ی اجاره جریمه تعیین کرده ایم . اگر پول قرض الحسنه را ندهم و شکایت کنم چند هفته طول می کشد و مستاجر خسارت دیر کرد قرض الحسنه را مطالبه می کند و اگر هم مبلغ قرض الحسنه را بدهم ملک را خالی می کند و دیگر نمی توانم او را پیدا کنم . مستاصلم که چکار کنم.خواهشمندم را هنمایی بفرمایید.با تشکر.

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام دعوای تخلیه به انضمام مطالبه خسارت مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند پرونده مجزا است و باید تک تک بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید تا خسارت برآور شود و سپس دادخواست دستور تخلیه به انضمام خسارت وارده با توجه به نظر کارشناس مربوطه را نمایید و رهن را به صندوق دادگستری پرداخت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای دستور موقت تخلیه و تامین دلیل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب میتوانید تامین دلیل نماید و خسارات را مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون موجر مکلف است که در پایان قرارداد اجاره ، مبلغ رهن را به مستاجر مسترد نماید
و در غیر این صورت موجر باید خسارت وجه التزام روزانه را پرداخت نماید

و اگر مستاجر به خانه خسارتی وارد کرده باشد موجر باید
ابتدا دادخواست تامین دلیل را
مطرح و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید
اگر کارشناس خسارات را تایید کرد می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید و وجه پول پیش را بعد از واریز به حساب دادگستری توقیف کنید.