مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس تامین دلیل

.سلام
آیا کارشناس . کارشناس تامین دلیل خسارت مستاجر به آپارتمان مسکونی در گزارش خود مبلغ کل خسارت وارد را اعلام میکند و اون مبلغ را در دادگاه می‌تونیم طلب کنیم یا اینکه خسارت‌ها را ثبت می‌کند و موجر خودش باید تعمیرات انجام دهد و طبق فاکتورها هزینه را از دادگاه طلب کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادگاه مطابق رسیدگی و اظهار نظر کارشناس رای صادر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نوع دعوا داردمی‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
کارشناس مبلغ خسارات را تعیین خواهد کرد
و موجر باید دادخواست مطالبه خسارت
به مبلغ ..... با توجه به نظریه کارشناس تامین دلیل را اقامه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید فعلا تعمیر نشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام کارشناس مبلغ میدهد که میتوانید مطالبه‌کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید خسارت را طبق نظر کارشناس مطالبه نمایید