مشاوره حقوقی رایگان - امنیت جانی و مالی

با سلام مستاجر بنده خونه بنده را تخلیه کرده و مبلغ قرض الحسنه را دریافت کرده است و مبلغ 4 میلیون بابت خسارت وارده به بنده پرداخت کرده است که در حال حاضر با تهدید و حتی درگیری از بنده تقاضای وجه خسارت را دارد چطوری می توانم و از کجا بایستی اقدام به تامین امنیت جانی و مالی خور را تضمین کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

از ایشان به دادسرا می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که دلایل قانونی دارید می توانید شکایت مناسب طرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ورود خسارت را ثابت می‌کردید و میزان آن کارشناسی میشد و الزام به پرداخت می‌کردید مگر اینکه با مستاجر توافق می‌کردید که دیگر نیاز به اقدامات قانونی نبود حالا اگر شما را تهدید میکند شما میتوانید از او بابت تهدید شکایت کنید ولی کار شما هم قانونی نبوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ایشان مزاحمتی برای شما دارد می توانید وکیل بگیرد و از ایشان شکایت کنید در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ باقیمانده رهن را به مستاجر پرداخت نمایید
و اگر مستاجر باعث خرابی خانه شده باشد باید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت را
اقامه نمایید و درخواست توقیف مبلغ 4 میلیون باقیمانده رهن را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارتی وارد شده می توانید دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس خسارت شما را تعیین کند سپس می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید