مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

با سلام
ورشکستگی بنده در تاریخ 1399/2 به تقصیر قطعیت یافته است
در تاریخ 1401/9یکی از غرما شکایت کیفری واهی ورشکستگی به تقلب طرح کرده است ایا مشمول مرور زمان میشود یا با توجه به اینکه قبلا کارشناسی به تقصیر شده و قطعیت یافته دوباره کارشناسی (تقلب) میشود تشکر

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با توجه به اینکه عناوین مختلفی دارد و ورشکستگی به تقلب جرم قابل گذشت نیست می تواند طرح دعوا نماید و دوباره کارشناسی می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ورشکستگی به تقلب جرم است و ارتباطی به ورشکستگی به تقصیر ندارد بنابراین چنانچه شاکی بتواند اتهام را ثابت مند با توجه به اینکه جرم جنبه عمومی و غیر قابل کذشت دارد مشمول مرور زمان یک ساله نمی باشد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شاکی بتواند موضوع اتهام را اثبات کند جرم از نظر جنبه عمومی قابل شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد