مشاوره حقوقی رایگان - قد و وزن در استخدامی ارتش

سلام میخواستم بدونم وزن بر روی استخدامی نیروی هوایی ارتش تاثیری دارد ؟
و میزان وزن ایده عال چقدر است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آیین نامه استخدامی را مطالعه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قد و وزن متناسب از الزامات استخدام در ارتش است . اصولاً قد و وزن اعلام میشود ، معمولاً قد نباید از صدوهشتاد پایین تر باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما حقوقی نیست ما مشاور استخدام که نیستیم وکیلیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوطه و یا شرایط استخدامی مطلع شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید