مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام من 3 ساله ازدواج کرده ام یه پسر چهار ماهه دارم شوهرم منو از خونه بیرون کرده و بچمو هم گرفته دادخواست دادم فرزندمو بگیرم چقدر طول میکشه؟ در چه شرایطی هست نمیدونم؟ میگه بدون هیچ چیزی بیا طلاق توافقی بگیر، همیشه آزار روحی هم داره

پاسخ ها :

یک وکیل

حضانت و سرپرستی فرزند تا هفت سالگی با مادرش هست . اگر صلاح دانستید تماس بگیرید تا وکالت شما را عهده بگیرم.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در حال حاضر میتوانید تقاضای دستور موقت جهت حضانت طفل کنید تا فوری قاضی دستور صادر نماید . جهت دستور موقت زمانی نمیبرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر چه قانون مدني مصوب 1314 ماده 1169 بيان مي‌كرد حضانت فرزند پسر تا 2 سالگي و دختر تا 7 سالگي به مادر سپرده شده و پس از انقضاي اين مدت حضانت با پدر است؛ اما با اصلاحيه مصوب سال 82 كه به تصويب مجمع تشخيص مصلحت رسيد، براي حضانت و نگهداري طفل كه پدر و مادر او از يكديگر جدا شده‌اند، مادر تا 7 سالگي ( پسر يا دختر فرقي ندارد ) اولويت دارد و پس از آن با پدر است البته اين تبصره هم به اصلاحيه افزوده شده است كه پس از 7 سالگي هم در صورتي كه ميان پدر و مادر درباره حضانت اختلاف باشد، حضانت طفل با رعايت مصلحت
سالگی كودك و به تشخيص دادگاه است. در حال حاضر در شرایط فعلی حضانت طفل تا سن 7 سالگی بر عهده زوجه است مگر بتوان عدم صلاحیت آن را در دادگاه اثبات کرد .
طول زمان رسیدگی در دادگاه متفاوت و تقریبا غیر قابل پیش بینی دقیق است
فرایند رسیدگی را از طریق سامانه ثنا و یا حضوری از دادگاه پیگیری کنید
میتوانید نفقه و مهریه خود را از دادکاه با اقامع دعوای حقوقی مطالبه کنید
و از باب کیفری هم میتوانید با شکایت کیفری تحت عنوان ترک نفقه روز از همسر خود شکایت کنید
چنانچه مورد اذیت ازار از سوی شوهر قرار دارید نیز میتوانید با اقامه دعوای کیفری و با جلب نظر کارشناس از همسرتان شکایت کنید
طلاق توافقی با رعایت مطالبات طرفین بهترین و شایسته ترین کار است لیکن طلاق توافق به معنای بخشش نفقه و مهریه و اجرت المثل و نحله و جهزیه و حضانت و ......و صرفا منوط به طلاق باشد به هیچ وجه مطلوب نبوده و پیشنهاد میگردد از طریق قانونی حقوق حقه خود را مطالبه کنید