مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانباز متوفی

با سلام. بنده همسر جانباز متوفی 35درصد میباشم، در زمان فوت ایشان با سابقه کاری و با احتساب ارفاقی جانبازی، سی سال و هشت ماه سابقه در بیمه داشتند، بعد از فوت بیمه سنوات ارفاقی را حساب نکردند، حال با توجه به اینکه ایشان تمام این سوابق را جمع کرده بودن و میخواستن اعلام بازنشستگی کنند، ولی فوت مانع از این کار شد، نباید این سنوات ارفاقی برای محاسبه حقوق به بازماندگان حساب میشد لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از ارگان مربوطه این سوال را مطرح بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هرچه به متوفی می‌رسیده است قانونی بوده است توسط وراث قابل پیگیری است می‌توانید از طریق بنیاد جانبازان یا دیوان عدالت اداری پیگیری نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و درخواست دهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست محاسبه بشه بع دیوان عدالت اداری دادخواست بدین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید سنوات ارفاقی محاسبه گردد شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بنیاد جانبازان یا دیوان عدالت اداری پیگیری نمود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اغلب قولنين به نفع و تفسير مناسب براي جانبازان مي باشد نگران نباشيد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونی تحت عتوان ارفاق سنوات خدمت به جانبازان نداریم