مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت

با سلام همسر بنده در طلاق توافقی حضانت فرزندانم که دو پسر هستند را از بنده گرفت الان فرزند بزرگم 19 ودمی 11ساله است وبعد از طلاق از ایشان به جرم زنا شکایت نمودم که جرم ایشان ثابت شد ومحکوم به صد شلاق حدی شد لازم به ذکر است وی با معشوقه سابقش در عقد حرام هم هستند و زنای آنها همراه با تولد طفل نامشروع بوده‌است که نام آن طفل همراه با دو فرزند بنده در شناسنامه من میباشد قبل از اثبات زنا دادخواستی مبنی بر لغو حضانت ارائه نمودم که دادگاه بدوی فرزند 11ساله ام را از حضانت مادرش خارج نمود لیکن در تجدید نظر با فریبکاری توانست دادگاه را مجاب کند که پسرم همچنان در حضانت وی باشد حال سوالم این است که چو ن بنده یک بار دادخواست سلب حضانت داده و رای آن قطعی شده ومدارک زنای همسر سابقم در دسترس نبود ایا دوباره میتوانم با داشتن مدارک زنای وی وهمسرش دادخواست سلب حضانت فرزند 11ساله ام را به دادگاه ارائه دهم فرزند مورد اشاره در منزل زانی وزانیه به همراه آن طفل نامشروع و فرزند بزرگم نزد من زندگی می‌کند با تشکر از وکلای گرامی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اعرده دادرسی کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام امكان اعاده دادرسي مي باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای حضانت اعتبار امر مختومه ندارد می توانید مجددا شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص حضانت فرزند 11 ساله درخواست اعمال ماده 477 نمایید
حضانت در خصوص پسر 19 ساله منتفی است