مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام .. من در یک درگیری حدودا 130 ساچمه تفنگ شکاری خوردم..متهم به پرداخت 4.5 میلیارد دیه شده..که 8 میلیارد سند گذاشته الان آزاد شده..میخام بدونم در صورت عدم پرداخت دیه.دادگاه سند رو ضبط میکنه یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی متهم میتواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
متهم اگر اموالی نداشته باشد می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی درخواست باید بدهی که ملک را بفروشند و طلب شما را بدهند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر به نام خودتان باشد بله وگرنه سند مربوط به ثالث وثیقه گذار فقط وظیفه حاضر کردن شمارا دارد